Om föreställningen

 

Sjung med i Låt hjärtat va´ me´ och andra älskade sånger tillsammans med Räddarna i nöden, tre damer som söker hem till övergivna Hjärtan. Vi lär känna den övergivna nallen Hjärtats liv i glädje och sorg. Tillfälle ges att viska hemligheter till Hjärtat och ge en kram. Damerna verkar också behöva läka sina hjärtan. Musik, humor och värme och där nallen Hjärtat stannar kvar när föreställningen är över.

 

Var och en i publiken blir sedd och kan ta del på sitt sätt. Vi spelar akustiskt och programmet passar såväl på en scen som uppsökande, t.ex. på olika avdelningar.

 

Föreställningen riktar sig till unga och vuxna Räddarna i nöden består av DANIELA KULLMAN - dramatiker, regissör och scenkonstnär

ANNA SVENSSON KUNDROMICHALIS - skådespelerska och regissör

och CECILIA KLINGSPOR - musiker, kompositör och artist.

 

Anpassade föreställningar

Föreställning Hjärtat söker ett hem finns också i anpassad form för barn. Det finns även möjlighet att skapa ett tillfälle för äldre och barn att mötas genom att se samma föreställning. Kontakta gruppen för mer information.

 

Programmets längd: 30-40 minuter.

 

Tekniska upplysningar: De medverkande har med sig egen scenografi och teknik.

 

Hjärtat söker ett hem är del av Kulturförvaltningens beställningsbara kulturutbud i i vård och omsorg

 

Varje år förmedlar kulturförvaltningen på Stockholms läns landsting drygt 3 000 kulturupplevelser till de som vistas en längre tid i vården. Det kulturutbud som erbjuds hittar du på den här webbplatsen. Det är bland annat skaparträffar, glittriga shower, filmvisning, musik, dans och högläsning som väcker minnen och skapar god stämning.

 

Stockholms läns landsting förmedlar kulturupplevelser i vården eftersom kultur spelar en viktig roll för att värna om mänskliga värden i hälso- och sjukvården. Konst och kultur bidrar till en välgörande miljö. Forskning visar också att kultur har betydelse för människors livskvalitet och kan vara en resurs för vård och rehabilitering. Kulturen bidrar till att skapa sociala sammanhang, livskvalitet och en meningsfull vardag.

 

Läs mer om kulturförvaltningens verksamhet på webbplatsen www.kultur.sll.se.